Senesi laat volgende Feyenoord-transfer stokken: 'Er is een kans dat hij blijft'

Senesi laat volgende Feyenoord-transfer stokken: 'Er is een kans dat hij blijft'

08-08-2022 13:11
66

De mogelijke transfer van Fredrik Aursnes naar Benfica is aan het wankelen, stelt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. De Rotterdammers willen meer geld zien van O Glorioso, dat nog niet over de brug komt.

Rui Pedro Braz, sportief directeur bij Benfica, was afgelopen weekend in Nederland om te onderhandelen over de transfer van Aursnes, maar vooralsnog is er geen overeenstemming bereikt. De Portugezen hebben een bod van meer dan tien miljoen euro uitgebracht en dat is voor Feyenoord te weinig. Door het vertrek van Marcos Senesi naar AFC Bournemouth lijkt de financiële noodzaak om de Noor te verkopen verdwenen. "Ze zijn op een punt gekomen waarop je je kan afvragen of het nu wel genoeg is", stelt Gouka in een video-item van de krant.

"Benfica heeft nog steeds niet neergelegd wat Feyenoord wil en inmiddels is ook Senesi verkocht. Je kan je dus ook afvragen of Feyenoord de eerdere vraagprijs wel voldoende vindt", vervolgt de clubwatcher. "Misschien moet er nu nog wat bovenop. Dan wordt het misschien moeilijk voor Benfica en is er een kans dat deze jongen bij Feyenoord blijft spelen."

Aursnes stond tegen Vitesse ondanks de transferperikelen gewoon aan de aftrap. "Nu heeft Slot het idee dat Aursnes ook speelt tegen sc Heerenveen", doelt Gouka op de wedstrijd van aankomend weekend.