Vermoedelijke opstelling PSV: vier wijzigingen, Simons weer naar de bank verwezen

Vermoedelijke opstelling PSV: vier wijzigingen, Simons weer naar de bank verwezen

9 augustus - 07:02
124

PSV moet dinsdagavond in eigen huis definitief zien af te rekenen met AS Monaco. De heenwedstrijd in Stade Louis II eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het lijkt erop dat Ruud van Nistelrooij vasthoudt aan de elf die ook in de dwergstaat begonnen.

Tegen FC Emmen afgelopen weekend bleven onder meer Ibrahim Sangaré en Guus Til aan de kant. Zij zullen tegen Monaco weer aan de aftrap verschijnen, meldt het Algemeen Dagblad. Dat zal ten koste gaan van Erick Gutiérrez en Xavi Simons, die tegen Emmen een uitstekende indruk maakte. Aan de rechterkant krijgt Phillipp Mwene, net als een week eerder, de voorkeur boven Ki-Jana Hoever.

Van Nistelrooij rouleert eveneens met Johan Bakayoko en Ismael Saibari. Eerstgenoemde begon in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Ajax en tegen Emmen, terwijl Saibari tegen Monaco al startte. Naar verwachting mag Saibari het dinsdagavond wederom vanaf het eerste fluitsignaal laten zien. 

De inzet is dinsdagavond een plek in de laatste voorrondes van de Champions League. Wanneer PSV zich daar ten koste van Monaco voor plaatst, wacht een tweeluik met de winnaar van Union Sint-Gillis en Rangers FC. Het heenduel tussen die twee ploegen eindigde in een 2-0 overwinning voor de Belgen.

Vermoedelijke opstelling PSV
Benítez; Mwene, Teze, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Bakayoko, De Jong, Gakpo

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie