'Feyenoord is niet te stoppen en maakt werk van Argentijns AZ-doelwit'

'Feyenoord is niet te stoppen en maakt werk van Argentijns AZ-doelwit'

09-08-2022 22:32
333

Niet AZ, maar Feyenoord wordt mogelijk de nieuwe club van Ezequiel Bullaude. De Rotterdammers maken volgens 1908 werk van de Argentijn.

Feyenoord heeft de pijlen op Bullaude gericht, klinkt het. De interesse is niet helemaal nieuw, maar de Rotterdammers willen doorpakken nu Cole Bassett definitief op weg zou zijn naar Fortuna Sittard. Bullaude heeft bij zijn club Godoy Cruz een contract tot medio 2024.

AZ is ook lange tijd bezig geweest met de 21-jarige Argentijn, maar het is onbekend wat daar nu de status van is. "Wachten doen we ook niet oneindig, dus er zit nu wel wat druk op", verklaarde technisch directeur Max Huiberts drie weken geleden aan het Noordhollands Dagblad.

AZ zou eerder deze zomer vier miljoen op Bullaude hebben geboden. Onduidelijk is hoeveel Feyenoord over heeft voor de multifunctionele Argentijn, die op verschillende posities op het middenveld kan spelen. Ook is hij inzetbaar als linksbuiten.

Feyenoord versterkte zich deze zomer al met tien spelers: Marcos López, Jacob Rasmussen, Oussama Idrissi, Mohamed Taabouni, Danilo Pereira, Mats Wieffer, Sebastian Szymanski, Santiago Giménez, Javairo Dilrosun en Quinten Timber. Ook Coritiba-aanvaller Igor Paixão zou in aantocht zijn.