Ten Hag krijgt steun van Liverpool-legende: Ze gaan zich verbeteren

Ten Hag krijgt steun van Liverpool-legende: "Ze gaan zich verbeteren"

10-08-2022 11:20 Laatste update: 13:15
81

Jamie Carragher is van mening van dat Manchester United zich gaat herpakken. De oud-verdediger van rivaal Liverpool neemt het op voor manager Erik ten Hag, die volgens hem niet zo snel afgerekend mag worden.

In gesprek met Sky Sports blikt Carragher terug op de pijnlijke seizoensouverture van United tegen Brighton & Hove Albion (1-2 nederlaag). Ten Hag stond tegenover Graham Potter, die bij Brighton al jaren op een herkenbare manier speelt. "In dat stadium zit United niet. Er is een nieuwe manager. Toch denk ik dat nog steeds dat ze zich gaan verbeteren ten opzichte van afgelopen seizoen."

Om die reden vindt de voormalig international van Engeland dat de Nederlander zeker nog wat tijd verdient, in ieder geval tot na het sluiten van de transfermarkt. "Vanaf dan kunnen we kijken waar het heen gaat. Ten Hag heeft bij Ajax laten zien wat hij kan neerzetten, ook in de Champions League. Hij heeft daar twee teams gebouwd, dus je moet vertrouwen houden in de manager."

Komende zaterdag krijgt de oefenmeester een herkansing. Dan gaat hij op bezoek bij Brentford. De aftrap van dat duel is om 18.30 uur.