'Ten Hag zag niks in samenwerking met Wijnaldum en wilde hem niet bij selectie'

'Ten Hag zag niks in samenwerking met Wijnaldum en wilde hem niet bij selectie'

10-08-2022 18:09 Laatste update: 18:21
61

Erik ten Hag heeft deze zomer uitgesproken dat hij niets zag in een transfer van Georginio Wijnaldum naar Manchester United. Dat meldt Kaveh Solhokol in de Transfer Show van Sky Sports.

Volgens journalist Solhokol ging de voorkeur van Wijnaldum deze zomer uit naar een transfer naar Manchester United. Hij wilde graag werken onder Ten Hag, maar dit was niet wederzijds. De Nederlandse manager zou bij de clubleiding van United hebben aangegeven dat hij Wijnaldum niet als de oplossing voor de problemen op het middenveld zag en dat hij zijn landgenoot niet bij de selectie hoefde te hebben. De 31-jarige middenvelder koos vervolgens voor een huurtransfer naar AS Roma.

De zoektocht naar een versterking voor het middenveld van Manchester United duurt daardoor onverminderd voort. Op dit moment zou Adrien Rabiot prioriteit nummer één zijn voor Ten Hag, aangezien Frenkie de Jong geen trek lijkt te hebben in een overstap naar Old Trafford. Verschillende media melden een akkoord voor 17,8 miljoen euro met zijn huidige werkgever Juventus. Het huidige onderwerp van gesprek zou het salaris van de Fransman zijn.