De Jong zwaait concurrent uit in afwachting van besluit over eigen toekomst

De Jong zwaait concurrent uit in afwachting van besluit over eigen toekomst

11-08-2022 09:24
40

Nico González heeft voorlopig afscheid genomen van FC Barcelona. De twintigjarige middenvelder vertrekt op huurbasis naar Valencia.

Hoewel de clubs de deal nog moeten bevestigen, loopt González al vooruit op zijn huurtransfer. 'Het is geen vaarwel, maar een tot ziens. Op twintigjarige leeftijd moet en wil ik veel minuten maken om als voetballer te groeien, en om die reden heb ik besloten dat het voor mij het beste is om te kiezen voor een andere club dit seizoen. Aan de Catalanen, het team en de fans, ik wens jullie alle geluk van de wereld en dat jullie vele titels mogen vieren. Tot volgend jaar.'

Wedden

Meer odds
 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nico González Iglesias (@nico14)

González was één van de concurrenten van Frenkie de Jong bij Barça. Trainer Xavi kan verder een beroep doen op Sergio Busquets, Gaví, Pedri, Franck Kessié, Miralem Pjanic en Pablo Torre. Overigens is ook de toekomst van de Nederlander onzeker. Zaakwaarnemer Ali Dursun arriveerde woensdag in Barcelona voor een 'topontmoeting' met het Barça-bestuur. De uitkomst daarvan, is nog niet duidelijk. Chelsea wil de ex-Ajacied graag overnemen.