'Bayern München is overtuigd en laat Mazraoui-concurrent Pavard niet gaan'

'Bayern München is overtuigd en laat Mazraoui-concurrent Pavard niet gaan'

11 augustus - 09:56
75

Noussair Mazraoui wacht dit seizoen een stevige concurrentiestrijd bij Bayern München. De Bundesliga-kampioen is namelijk niet van plan om Benjamin Pavard te verkopen, zo meldt het goed ingevoerde Kicker.

De 26-jarige Fransman heeft indruk gemaakt met zijn recente prestaties. Hij scoorde zowel in het Super Cup-duel met RB Leipzig (5-3) als in de competitiewedstrijd bij Eintracht Frankfurt (1-6). Daarmee lijkt Pavard de concurrentiestrijd met Mazraoui voorlopig in zijn voordeel te beslissen. De Marokkaanse international kwam deze zomer transfervrij over van Ajax, maar krijgt de tijd om zich aan te passen.

Pavard dacht eerder deze zomer nog aan een vertrek. Hij zag de concurrentie in de Allianz Arena flink toenemen en overwoog eieren voor zijn geld te kiezen. Op rechtsback haalde Bayern Mazraoui in huis, terwijl voor het centrum Matthijs de Ligt werd aangetrokken. Ook op die laatste positie kan Pavard prima uit de voeten. Hij werd onder meer in verband gebracht met Chelsea en Manchester United, maar geen enkele club werd daadwerkelijk concreet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie