Ramzi geniet weer interesse van Marokkaanse voetbalbond en mag van PSV mee naar WK

Ramzi geniet weer interesse van Marokkaanse voetbalbond en mag van PSV mee naar WK

11-08-2022 15:32 Laatste update: 15:39
24

Jong PSV-trainer Adil Ramzi geniet opnieuw interesse van de Marokkaanse voetbalbond, die hem wil strikken als assistent-bondscoach. Ramzi ziet het niet zitten om per direct aan de slag te gaan, maar heeft wel interesse om tijdens het WK een rol van betekenis te spelen, zo meldt het Eindhovens Dagblad. 

De Royal Moroccan Football Federation, die donderdag bondscoach Vahid Halilhodzic de laan uit stuurde, is al veel langer gecharmeerd van Ramzi, weet het ED. De 45-jarige trainer ervaart de interesse als heel eervol, maar staat net aan het roer van Jong PSV, waar hij nog een contract voor twee jaar heeft. 

De oud-speler van de Eindhovenaren wil die klus koste wat kost afmaken. Toch bestaat de kans dat hij op het WK mee gaat met de Marokkaanse nationale ploeg. Van PSV mag de oud-aanvaller namelijk mee naar Qatar omdat hij daar de nodige ervaring op kan doen die hem én de Eindhovenaren in een later stadium kunnen helpen. 

Ramzi stond vorige week vrijdag voor het eerst als hoofdcoach van Jong PSV aan het roer tijdens een Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd. In Tilburg werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Willem ll. Komende maandag komt FC Dordrecht op bezoek voor de tweede speelronde.