TOP Oss shopt op Varkenoord: jeugdspeler van Feyenoord definitief naar Brabant

TOP Oss shopt op Varkenoord: jeugdspeler van Feyenoord definitief naar Brabant

11-08-2022 17:36
33

Ömer Gündüz verruilt de jeugdopleiding van Feyenoord definitief voor een contract bij TOP Oss. Hoe lang de verbintenis van de 21-jarige middenvelder duurt is nog onbekend.

Klaas Wels, de trainer van TOP Oss, is erg blij met de komst van Gündüz. "Ömer is een speler die zowel op het middenveld, als centraal achterin ingezet kan worden. Hij is een groot talent en krijgt hier de kans om zich tussen de gevestigde orde te nestelen. Hij heeft veel potentie en staat te popelen om belangrijk te zijn voor TOP Oss", meldt de oefenmeester op de website van zijn club.

Wedden

Meer odds

Gündüz speelde sinds 2012 in de jeugdopleiding van de Rotterdammers. Vorig seizoen kwam hij tot zeventien wedstrijden voor Feyenoord Onder 21. De middenvelder is niet de enige aanwinst die TOP Oss dinsdag presenteerde. Toshio Lake werd ook transfervrij ingelijfd. Zijn laatste seizoen speelde hij bij Fortuna Sittard, maar tot 2021 speelde hij ook in de jeugd bij Feyenoord. Rick Dekker en Delano Ladan zijn de andere ex-Feyenoorders bij TOP Oss.