Memphis krijgt uniek rugnummer bij Barcelona: Romano geeft transferupdate

11 augustus om 18:18
Laatste update: 12 augustus om 10:14

Memphis Depay vertrekt in ieder geval niet naar een Turkse club of naar Tottenham Hotspur, meldt transferexpert Fabrizio Romano. De Nederlander heeft zijn zinnen duidelijk gezet op een transfer naar Juventus.

Volgens Romano wil Memphis zelf niet naar Turkije vertrekken, waar Galatasaray werd genoemd als geïnteresseerde club. Ook Tottenham Hotspur zou volgens bronnen geïnteresseerd zijn in Memphis, maar dat blijkt niet waar. Op dit moment is Juventus het meest concreet en de clubleiding van de Italianen voert nu gesprekken over een tweejarig contract. Prioriteit nummer één is wel dat Memphis een overeenkomst moet vinden met FC Barcelona over het ontbinden van zijn contract, zodat hij transfervrij kan vertrekken.

Memphis heeft een nieuw rugnummer gekregen bij zijn huidige club Barcelona. Mocht de Nederlander niet vertrekken, dan speelt hij aankomend seizoen met het magische nummer 14 op zijn rug. Eerder speelde Memphis met nummer 9, maar door de komst van Robert Lewandowski moest hij dat nummer afstaan. De laatste oefenwedstrijd tegen Pumas UNAM speelde de 28-jarige aanvaller nog met nummer 24 op de achterkant van zijn shirt.