'Serieuze problemen Barcelona: alle aankopen dreigen seizoensopener te missen'

'Serieuze problemen Barcelona: alle aankopen dreigen seizoensopener te missen'

11-08-2022 22:16
218

FC Barcelona zit serieus in de problemen in aanloop naar de seizoensopener tegen Rayo Vallecano. De Catalanen hebben nog geen documenten aangeleverd om hun aankopen in te schrijven voor de competitie, terwijl de tijd begint te dringen.

Dat schrijft Marca, de grootste sportkrant van Spanje, donderdag. Barcelona zou momenteel wel een aantal aanwinsten kunnen inschrijven, maar niet elke nieuwe speler. Om dat te kunnen doen, moet Barcelona salarissen zien te verlagen of afscheid nemen van een aantal spelers.

Wedden

Meer odds

Over minder dan 48 uur speelt Barcelona al zijn eerste La Liga-wedstrijd, maar de club heeft nog geen enkele nieuweling ingeschreven. Als de Spaanse grootmacht dat nu onverhoopt wel doet, dan is de kans nog altijd goed aanwezig dat alle aanwinsten niet speelgerechtigd zijn tegen Rayo. Het LaLiga-bestuur heeft namelijk tijd nodig om de inschrijvingen te bekijken en goed te keuren.

Daarmee dreigt dus een doemscenario voor Barcelona, dat deze zomer al 153 miljoen euro uitgaf aan vijf nieuwe spelers. Daarnaast is Marcos Alonso ook hard op weg naar Camp Nou, maar de linksback zit door het hele inschrijfverhaal nog in de wachtkamer.