Stiekeme hoop op Feyenoord-route bij Twente: Ik denk dat iedereen mag dromen

Stiekeme hoop op Feyenoord-route bij Twente: "Ik denk dat iedereen mag dromen"

11-08-2022 22:32
106

Michel Vlap vindt dat hij een 'geweldige voetbalavond' achter de rug heeft bij FC Twente. De Tukkers zijn door naar de laatste voorronde van de Conference League, tegen Fiorentina. Vlap weet dat die ontmoeting pittig is, maar hij denkt zeker niet dat Twente kansloos is.

"Het was een geweldige voetbalavond", begint Vlap bij ESPN over het duel met FK Cukaricki. Twente won met 4-1 en de middenvelder maakte de belangrijke 2-1. "Ook credits naar het publiek: we begonnen niet goed, ze hebben ons over het dode punt heen geholpen."

Vlap ziet dat het goed loopt bij Twente. "Je merkt dat we behoorlijk op elkaar ingespeeld zijn", stelt hij. De oud-jeugdinternational is dan ook niet bang voor Fioreninta. "Als wij strijd leveren, denk ik dat we het elke ploeg moeilijk kunnen maken."

Droomt Vlap stiekem van een mooie campagne in de Conference League, zoals die van Feyenoord van vorig seizoen. "Ik denk dat iedereen mag dromen", antwoordt hij. "Er staat natuurlijk een loodzware wedstrijd op ons te wachten, tegen Fiorentina. Het is wel een hele mooie, ik denk dat het gewoon weer leeft hier in Enschede. Daar hebben we samen met het publiek voor gezorgd."