Ziyech genoemd bij United van Ten Hag: 'Hij valt eigenlijk tussen wal en schip'

12 augustus om 15:45
Laatste update: 12 augustus om 15:49

Hakim Ziyech wordt gelinkt aan een overstap naar het Manchester United van Erik ten Hag. De oud-Ajacied is op een zijspoor beland bij Chelsea en dus is een vertrek geen gekke optie. In #DoneDeal de podcast wordt de mogelijke overstap van Ziyech besproken.

Volgens Engelse media wil Ten Hag Ziyech graag naar Manchester United halen. De clubleiding van The Red Devils zou minder enthousiast zijn over het idee. VP-redacteur Nordin 't Hart denkt desondanks dat Ziyech een aanwinst zou zijn voor Man United. "Bij United ontbreekt het aan creativiteit en Ziyech is een speler die dat kan brengen. Daarnaast komen Sancho en Rashford hun man niet voorbij op de flanken."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester United

  • logo

    Fulham

Adjunct-hoofdredacteur Ruben Winkels kan zich vinden in die gedachte. Hij vindt het echter niet gek dat de transfer niet van de grond lijkt te komen. "Het is heel onwaarschijnlijk dat Chelsea aan United gaat verkopen." Vervolgens vult 't Hart aan: "Ik denk ook niet dat het gaat gebeuren, maar ik kan me wel voorstellen dat United een poginkje waagt."

Volgens Winkels en 't Hart is het in ieder geval van groot belang dat Ziyech weer aan spelen toe gaat komen. "Het is speculeren, maar misschien is een Spaanse club een mooie optie voor hem", stelt eerstgenoemde. "Het is de vraag of hij het wil, maar een club net onder de top als Sevilla... Als Ziyech inzet op een echte topclub, wordt hij waarschijnlijk weer de twaalfde of dertiende man." 't Hart: "Eigenlijk valt Ziyech een beetje tussen wal en schip."

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Podimo, Spotify en Apple Podcast