Marseille-hooligans bedreigen Strootman: 'Je kunt maar beter vertrekken'

Marseille-hooligans bedreigen Strootman: 'Je kunt maar beter vertrekken'

12-08-2022 16:15
84

Kevin Strootman ontvangt via sociale media bizarre bedreigingen van fans van Olympique Marseille. De 32-jarige middenvelder krijgt in duidelijke taal te horen dat hij beter kan vertrekken uit het Stade Velódrome.

Strootman komt niet voor in de plannen van coach Igor Tudor en met zijn maandsalaris van naar verluidt 500.000 euro drukt hij zwaar op de begroting. l'OM ziet de 46-voudig Oranje-international het liefst zo snel mogelijk vertrekken, maar van een transfer kwam het nog niet. En dat nemen de hooligans van de Franse club hem duidelijk niet in dank af.

De oud-speler van Sparta, FC Utrecht en PSV openbaart via Instagram enkele bedreigingen. De eerste dateren zelfs van 2020. Er wordt hem opgedragen meteen te vertrekken uit Marseille. 'En snel, bro, anders wordt het misschien gevaarlijk voor je. Geloof mij maar.' Een ander persoon schrijft: 'Jij vieze shit. Met je slangenkop. Jij verdient je salaris niet. Dit is de laatste waarschuwing.' Ook de familie van Strootman moet het ontgelden. 'Ik hoop dat je kinderen ziek zullen worden en daarna zullen sterven. En je vrouw ook, die bitch.'

Strootman leek enkele weken geleden al hard op weg naar Hellas Verona, alleen is de deal nog steeds niet helemaal rond. De Nederlander speelde eerder in Italië voor AS Roma, Genoa en Cagliari.