'Memphis stemt in met contractvoorstel van 7 miljoen en hoopt op Barça'

'Memphis stemt in met contractvoorstel van 7 miljoen en hoopt op Barça'

13-08-2022 07:55
79

Memphis Depay heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Juventus. De Nederlandse aanvaller en de Italiaanse topclub moeten nog wel een oplossing zien te vinden met FC Barcelona, meldt de doorgaans goed ingevoerde Matteo Moretto.

Volgens de Italiaanse journalist kan Memphis tot de topverdieners gaan behoren in Turijn met een jaarsalaris van zeven miljoen euro. Voor de oud-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon ligt een contract voor twee seizoenen klaar. 

Wedden

Meer odds

Juve en Memphis moeten eerst nog wel overeenstemming zien te vinden met Barcelona. De Oranje-international streek een jaar geleden transfervrij neer in Camp Nou, hoewel hij bij andere clubs meer had kunnen verdienen. Memphis hoopt daarom nu ook gratis of voor een symbolisch bedrag te mogen vertrekken. De Catalanen hopen echter twintig miljoen euro te beuren, schreef Fabrizio Romano al.

Dat Barça hem liever kwijt dan rijk is, is echter ook bekend. De La Liga-grootmacht moet ruimte maken in het salarishuis. Memphis moest bovendien zijn rugnummer negen al afstaan aan Robert Lewandowski. Vrijdag werd duidelijk dat ook West Ham United in de race is, maar de aanvaller zet zijn zinnen op La Vecchia Signora, waar hij een duo moet gaan vormen met Dusan Vlahovic.