The Guardian: Memphis krijgt nieuwe transferoptie in Premier League

The Guardian: Memphis krijgt nieuwe transferoptie in Premier League

12-08-2022 14:10
60

Memphis Depay kan rekenen op concrete interesse van Juventus, maar heeft er sinds vrijdag een transferoptie bij: West Ham United. Dat meldt The Guardian.

FC Barcelona is bereid Memphis in de laatste weken van de transferperiode te laten gaan. De28-jarige aanvaller hoopt op een transfervrije exit, maar dat is nog niet zeker. Meerdere clubs houden de situatie in de gaten. Naast onder meer Juventus en Galatasaray gaat het nu ook om West Ham United.

Memphis geeft de voorkeur aan een club die in de Champions League. Dat is bij West Ham niet het geval, maar The Hammers - vorig seizoen de nummer zeven van Engeland - denken hem toch te kunnen verleiden. Memphis heeft nog wat te bewijzen in de Premier League na een mislukt avontuur bij Manchester United.

Het is onbekend in hoeverre West Ham al concreet is geworden voor Memphis. Hij geldt volgens The Guardian als een goedkoper alternatief voor Sporting Portugal-speler Matheus Nunes, die meer dan de geboden 29,5 miljoen euro moet kosten. West Ham is ook bezig met Thilo Kehrer (Paris Saint-Germain).