Patrick Kluivert hoopt dat Roma meewerkt aan transfer: 'Essentieel voor Justin'

Patrick Kluivert hoopt dat Roma meewerkt aan transfer: 'Essentieel voor Justin'

13 augustus - 08:12
52

Patrick Kluivert hoopt dat AS Roma meewerkt aan een vertrek van zijn zoon Justin. De 23-jarige aanvaller is hard op weg naar Fulham.

De Premier League-club wil Kluivert huren, met een - mogelijk verplichte - optie tot koop van 9,5 miljoen euro. Daar heeft Roma echter bedenkingen bij, omdat de ex-Ajacied volgend jaar uit zijn contract loopt. Daarmee dreigen I Giallorossi niets meer aan hem te verdienen. 

Kluivert senior hoopt desondanks dat AS Roma met de hand over het hart strijkt, aangezien Justin weinig perspectief heeft in Stadio Olimpico. "Ik hoop dat de club zal meewerken, want Justin heeft zijn verhaal te schrijven en verdient een club die hem continu laat spelen. Dat is essentieel voor zijn ontwikkeling", zegt de 79-voudig Oranje-international tegen La Gazzetta dello Sport.

Kluivert ziet een overstap naar Fulham zelf zitten. Het afgelopen seizoen speelde hij op huurbasis voor OGC Nice, maar de Franse club zag er uiteindelijk van af om hem definitief in te lijven. Hij was goed voor vier goals en vijf assists in 27 duels in de Ligue 1.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie