'United komt uit bij oud-Real en Chelsea-spits na stopzetten Arnautovic-deal'

'United komt uit bij oud-Real en Chelsea-spits na stopzetten Arnautovic-deal'

13-08-2022 11:19 Laatste update: 12:56
50

Manchester United heeft nog tweeënhalve week de tijd een nieuwe spits in te lijven en heeft het oog laten vallen op Álvaro Morata. De voormalig spits van Real Madrid en Chelsea FC staat onder contract bij Atlético Madrid en moet 35 miljoen euro kosten.

Dat meldt The Athletic. Na de gesprekken met Marko Arnautovic ging United opnieuw op de markt voor eenzelfde type speler. Met de blessure van Anthony Martial is Cristiano Ronaldo de enige echte spits bij The Red Devils en om die reden is er snel versterking nodig. 'De stopgezette onderhandelingen met Arnautovic hebben de deur geopend voor spelers die eerst als problematisch werden gezien', schrijft de kwaliteitskrant. 

Volgens de krant is de interesse in Morata daar en is er een goede mogelijkheid dat United zich binnenkort bij Atlético Madrid meldt. De Spaanse club kan het overwegen de speler te verhuren, maar Morata staat hoog op de loonlijst en zal niet goedkoop zijn. Morata is bekend met de Premier League en speelde twee seizoenen bij Chelsea FC. De Spanjaard scoorde zestien keer in 47 wedstrijden op het hoogste niveau in Engeland. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie