Ten Hag doet weer beroep op Ronaldo bij Man United, nieuwe rol voor Eriksen

Ten Hag doet weer beroep op Ronaldo bij Man United, nieuwe rol voor Eriksen

13-08-2022 18:14
15

Erik ten Hag heeft één wijziging doorgevoerd in zijn opstelling na het verlies tegen Brighton & Hove Albion FC. Cristiano Ronaldo gaat nu aan de aftrap verschijnen, wat ten koste gaat van de Scott McTominay.

United kende een valse start van het nieuwe Premier League-seizoen op Old Trafford. The Red Devils zullen zich zaterdagavond moeten herpakken, als het op bezoek gaat bij Brentford. Toch heeft Ten Hag niet besloten om zijn elftal om te gooien na de teleurstellende nederlaag tegen Brighton. Ronaldo is nu fit genoeg om te starten, waardoor de Portugees weer in de basis staat.

Daardoor verdwijnt Christian Eriksen weer uit de spits. Ten Hag lijkt de Deen nu als één van zijn twee controleurs te gebruiken. McTominay zit daardoor op de bank, hij kwam erg matig voor de dag tegen Brighton.

Voor de rest kiest Ten Hag voor dezelfde namen. Onder meer Lisandro Martínez heeft zijn basisplek dus behouden, Tyrell Malacia en Donny van de Beek zitten op de bank. Het duel tussen Brentford en Man United begint om 18.30 uur Nederlandse tijd.

De opstelling van Man United: De Gea; Dalot, Maguire, Martínez, Shaw; Fred, Eriksen; Sancho, Fernandes, Rashford; Ronaldo.