''Ofensiva total': United gaat all-in en hoopt Frenkie-deal snel af te ronden'

''Ofensiva total': United gaat all-in en hoopt Frenkie-deal snel af te ronden'

13-08-2022 16:13
128

Manchester United is er nog altijd van overtuigd dat Frenkie de Jong voor het sluiten van de markt speler van de club is. Volgens Spaanse media gaan The Mancunians komende week all-in en meldt de club zich wederom bij FC Barcelona.

SPORT spreekt van een ofensiva total van United. Erik ten Hag en de zijnen denken aanstaande week de slag te kunnen slaan, door De Jong definitief los te weken bij Barcelona. De manager neemt naar verluidt een deel van de taken van de technisch directeur op zich, om de Oranje-international te overtuigen voor United te kiezen. Een akkoord tussen beide clubs vormt geen struikelblok. Een persoonlijk akkoord met De Jong is wel een heikel punt voor United.

Ten Hag zou intern hebben aangegeven het bod op De Jong nogmaals te verhogen en 'alles op het spel te zetten' om de speler voor de club te winnen. Bij Barcelona heerst het gevoel dat de Nederlander vroeg of laat zal bezwijken voor de financiële middelen van United. Xavi Hernández staat er naar verluidt voor open afscheid te nemen van De Jong, mits Manchester City-spelmaker Bernardo Silva als vervanger wordt gehaald.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie