Nu bijna tien keer je inzet door deze Champions League/Championship combinatie!

Nu bijna tien keer je inzet door deze Champions League/Championship combinatie!

16-08-2022 11:00

ADVERTORIAL – Ook dinsdagavond wordt er weer in verschillende competities gevoetbald. Naast de wedstrijd tussen Rangers FC en PSV worden er nog twee andere Champions League play-off wedstrijden afgewerkt en ook in de Championship valt er weer genoeg te beleven. Unibet heeft weer mooie odds voor je in petto en met een combinatie van onderstaande weddenschappen kan je een quotering van 9.69 spelen.

FC KopenhagenTrabzonspor: beide teams scoren (1.93)

Kopenhagen tegen Trabzonspor is het duel tussen de Deense en Turkse kampioen. De twee ploegen zijn beiden al gestart aan de competitie. De Denen hebben inmiddels al vijf wedstrijden achter de rug, waarvan er drie verloren gingen. Het opvallende hieraan is dat deze twee van deze drie nederlagen allebei thuis werden geleden, tegen AC Horsens (0-1) en Randers FC (1-3). Voor de Turken was de competitiestart een stuk beter. Allebei de wedstrijden tegen Istanbulspor (0-2) en Hatayspor (1-0) werden gewonnen.

Op voorhand heeft het er dus alle schijn van dat het niet onmogelijk is om Kopenhagen in Denemarken te verslaan. Toch heeft de thuisploeg een extra kwaliteiten: scoren. In de laatste vier duels kwam het telkens tot minimaal één doelpunt. De belangen in dit soort wedstrijden zijn groot en dus is het niet ondenkbaar dat beide teams een doelpunt maken. Op Unibet staat een odd van 1.93 klaar voor wanneer dat gebeurt.  

FK Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb: Amahl Pellegrino (Bodø/Glimt) maakt een doelpunt (2.45)

De derde Champions League play-off wedstrijd is die tussen Bodø/Glimt en Dinamo Zagreb. Op voorhand valt op dat eerstgenoemde indrukwekkende voorrondes achter de rug heeft. De Noren wisten eerst Linfield F.C. te verslaan met 8-1 over twee duels, waarna Vilnius FK Zalgris met een 6-1 over twee wedstrijden aan de kant werd gezet. Voor Dinamo Zagreb verliepen de voorrondes iets stroever. De Kroaten wonnen over twee wedstrijden gezien met 3-2 van Shkupi Cair en met 6-3 van Ludogorets.

Bij Bodø/Glimt – de club die AZ uitschakelde in het afgelopen Conference League-seizoen – is het maken van doelpunten geen probleem. Eén van de aanvallers die hier bedreven in is gebleken, is Amahl Pellegrino. Hij was goed voor drie goals en nam één keer een strafschop. De kans bestaat dus dat hij dit kunstje tegen Zagreb weer gaat herhalen. Op Unibet krijg je 2.45 voor een doelpunt van de Noor.

Birmingham City – Watford: Watford wint de wedstrijd (2.05)

Watford is prima aan het nieuwe Championshipseizoen begonnen. De Premier League-degradant behaalde zeven punten uit drie wedstrijden en gaan dinsdagavond op bezoek bij de nummer elf van de competitie: Birmingham. The Hornets zullen met extra goede moed Noordwaarts afreizen, aangezien Burnley – eveneens een Premier League-degradant – afgelopen vrijag met 1-0 werd verslagen. Op een overwinning van Watford staat een odd van 2.05 op Unibet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.