Fraaie odds op de woensdagavond: speel nu de Champions League/Championship combo!

Fraaie odds op de woensdagavond: speel nu de Champions League/Championship combo!

17-08-2022 12:00

ADVERTORIAL – Woensdagavond staan er weer wedstrijden in de Champions League en het Championship op het programma. Benfica gaat op bezoek bij Dinamo Kiev, Maccabi Haifa ontvangt Rode Ster Belgrado en Blackburn Rovers speelt uit tegen Reading FC. VoetbalPrimeur heeft weer en mooie combinatieweddenschap voor je uitgezocht, met een quotering van liefst 7.91.

Dinamo Kiev – Benfica: Benfica wint de wedstrijd (1.70)

Dinamo Kiev schakelde Fenebahçe uit en Benfica was te sterk voor FC Midtylland in de voorronde van de Champions League. Bij de Oekraïners verliep het wat stroever dan bij de Portugezen, maar daar kwam wel de nodige ontlading bij kijken. De fans van Fenerbahçe zongen zeer onsmakelijke leuzen naar de spelers van Dinamo, die daar een extra boost van kregen. In de verlenging van het duel hielp karma de Oekraïners een handje, waardoor ze nu een ronde verder zijn gekomen.

Benfica handelde eenvoudig af met FC Midtylland. De Denen hadden geen moment zicht op de play-offs van het miljardenbal door het dominante voetbal van de ploeg van Schmidt. Ook in de competitie is de club uit Lissabon na twee wedstrijden nog foutloos. Het begin van de Duitse oefenmeester is dus veelbelovend. Ook leert de historie ons dat je het beste geen Portugezen in de play-offs kan loten. Naar alle waarschijnlijkheid gaan zij er dan ook met de winst vandoor. Op Unibet krijg je 1.70 voor een overwinning van Schmidt en de zijnen.

Maccabi Haifa – Rode Ster Belgrado: beide teams scoren (1.90)

Maccabi Haifa is al wat langer bezig aan het Champions League-avontuur. De Israëliërs schakelden achtereenvolgens Olympiacos Piraeus en Apollon Limassol uit. Vooral tegen de Grieken werd er een overtuigend resultaat geboekt: er mocht een 0-4 uitzege worden genoteerd. Rode Ster Belgrado is bezig aan een indrukwekkende reeks. De Serviërs speelden één voorronde tegen Pyunik Erevan FC, die het met een afgetekende 7-0 over twee duels uitschakelde. Ook in de competitie gaat het van een leien dakje: vijf keer op rij werd er gewonnen. Aangezien beide ploegen in vorm verkeren, is een doelpunt aan beide kanten niet ondenkbaar. Op Unibet krijg je daar 1.90 voor.  

Reading FC – Blackburn Rovers: Blackburn Rovers wint de wedstrijd (2.45)

Het zal even geleden zijn geweest, maar Blackburn Rovers mag zich momenteel de koploper van het Championship noemen. The Rovers wonnen hun eerste drie wedstrijden tegen niet de minste tegenstanders: Queens Park Rangers (1-0), Swansea City (0-3) en West Bromwich Albion (2-1) werden over de knie gelegd. Reading kwam tot nu toe tot één overwinning en twee nederlagen. Gaat Blackburn zijn koppositie verdedigen? Op Unibet krijg je 2.45 voor een overwinning van The Rovers.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.