'Chelsea maakt miljoenenbedrag over aan Internazionale voor O19-middenvelder'

'Chelsea maakt miljoenenbedrag over aan Internazionale voor O19-middenvelder'

16 augustus - 15:42
4

Chelsea FC staat op het punt Cesare Casadei over te nemen van Internazionale. De negentienjarige middenvelder geldt als hét talent van het O19-elftal van Inter en legt de komende dagen een medische keuring af voor The Blues

Dat meldt Gianluca Di Marzio. Chelsea en Inter zijn dinsdagochtend tot een akkoord gekomen over de tiener, die het afgelopen seizoen van grote waarde was voor het jeugdelfal van I Nerazzurri. De ploeg won de landstitel en Casadei had daar met zeventien treffers een groot aandeel in. De speler sloot nog niet aan voor een officiële wedstrijd bij het eerste elftal van Inter, maar mag na twee seizoenen bij O19 van uitstekende cijfers spreken voor een middenvelder met 24 treffers en zeven assists in 65 wedstrijden. 

Chelsea wilde aanvankelijk Casadei betrekken bij de huurdeal van Romelu Lukaku, maar de Italiaanse club zag dat niet zitten. Volgens Di Marzio waren onder meer Torino FC, US Sassuolo en OGC Nice concreet voor de middenvelder, maar kwam dat nooit tot een akkoord. Chelsea bood eerder al rond de acht miljoen euro, kwam vervolgens met twaalf miljoen euro aanzetten en had met het derde bod wel beet: de middenvelder komt voor vijftien miljoen euro plus vijf miljoen euro aan bonussen over van Milaan. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie