Martínez weer de gebeten hond bij United: 'Overtuigd dat dit niet kan werken'

Martínez weer de gebeten hond bij United: 'Overtuigd dat dit niet kan werken'

16 augustus - 20:45
98

Jamie Carragher durft wel te voorspellen dat Lisandro Martínez geen succes wordt bij Manchester United als centrale verdediger. De oud-verdediger van Liverpool denkt dat de Argentijnse ex-Ajacied zich op andere posities moet richten in de ploeg van Erik ten Hag.

Martínez was één van de spelers die het moest ontgelden na de 4-0 afstraffing tegen Brentford. Ook Carragher zag dat United in de problemen kwam doordat de linkspoot slechts 1.75 meter lang is. "We moeten nooit te snel oordelen over managers of spelers, maar ik ben ervan overtuigd dat dit niet gaat werken vanwege zijn 1,75 meter", zegt de voormalig Engels international bij Sky Sports.

"Misschien kan hij linksback spelen, of in een driemansdefensie", vervolgt Carragher. "Maar met vier man achterin kan hij niet centraal spelen in de Premier League. Elk team zal het op hem hebben gemunt. Als tegenstanders dat niet doen, zijn ze niet goed bij hun hoofd. Brentford-manager Thomas Frank gaf het na afloop ook toe. Ik denk dat United een enorm probleem heeft."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie