Engelse media weten het zeker: Manchester United meldt zich bij Chelsea

Engelse media weten het zeker: Manchester United meldt zich bij Chelsea

17-08-2022 13:14
72

Manchester United is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij Chelsea. Engelse media melden dat de Amerikaanse aanvaller Christian Pulisic hoog op de lijst staat.

Erik ten Hag heeft na de desastreuze seizoenstart met nul punten en één goal, die ook nog werd gemaakt door Brighton & Hove Albion, dringend behoefte aan verse krachten in de voorhoede. Engelse media maken woensdagochtend melding van concrete belangstelling uit Manchester voor Pulisic.

De Amerikaanse aanvaller maakte in 2019 voor 68,5 miljoen euro de overstap van Borussia Dortmund naar Chelsea en zou nu naar de concurrent kunnen vertrekken. Het zou gaan om een potentiële huurdeal. Pulisic is gefrustreerd door het feit dat Chelsea-manager Thomas Tuchel hem amper in de basis zet.

Pulisic kan ook rekenen op interesse van Newcastle United, Atlético Madrid en Juventus, maar volgens The Athletic heeft hij een voorkeur voor Manchester United. Ten Hag en co. hadden aanvankelijk twijfels over Pulisic, maar door de zorgwekkende ontwikkelingen van de laatste weken is de situatie gewijzigd.