Bewijzen Twente en AZ Nederland een dienst in Europa? Pak tot elf keer je inzet!

Bewijzen Twente en AZ Nederland een dienst in Europa? Pak tot elf keer je inzet!

18 augustus - 19:30 Laatste update: 19:28
0

ADVERTORIAL – Donderdagavond trekken FC Twente en AZ hun sprint door richting de laatste horde die ze over moeten om de groepsfase van de Conference League te halen. De twee Eredivisie-clubs treffen respectievelijk Fiorentina en Gil Vicente. Zetten de clubs uit Enschede en Alkmaar een reuzenstap naar het bereiken van het hoofdtoernooi? Op Unibet krijg je tot elf keer je inzet terug bij overwinningen van de twee ploegen.

Alles valt op zijn plek voor Twente

Donderdagavond speelt Twente de uitwedstrijd tegen Fiorentina. Op het eerste oog een flinke kluif, maar de voortekenen zijn hoopvol. De Tukkers zijn het nieuwe voetbalseizoen namelijk goed begonnen. De imposante voorbereiding werd doorgetrokken in Europa met twee overtuigende overwinningen op het Servische FK Cukaricki. Ook in de Eredivisie loopt het met twee zeges op NEC en Fortuna Sittard tot nu toe soepel voor de ploeg van Ron Jans.

Met Fiorentina treft Twente een club die eigenlijk pas net voor het echie speelt. De Italianen trapten afgelopen weekend af voor de eerste wedstrijd van het nieuwe Serie A-seizoen tegen het gepromoveerde Cremonese, waar Cyriel Dessers net zijn handtekening heeft gezet. Het was een stroef begin voor de club uit Florence: pas in de laatste minuut werd de overwinning over de streep getrokken. Zou Twente kunnen stunten tegen Fiorentina? Op Unibet staat een odd van liefst 6.10.

AZ: na regen kwam zonneschijn

Met Gil Vicente treft AZ de nummer vijf van het afgelopen Primeira Liga-seizoen. De Portugezen wisten in de voorronde te winnen van Riga FC, maar de competitiestart verliep niet echt vlekkeloos. Het eerste puntenverlies was afgelopen weekend een feit, tegen Arouca.

De Europese campagne van AZ begon al eind juli. De Alkmaarders rekenden eerst af met het Bosnische Tuzla City om vervolgens tegen Dundee United uit te mogen komen. Na een lastige uitwedstrijd in Schotland die met 1-0 verloren ging, werden de rollen volledig omgedraaid in het AFAS-Stadion. De club uit de Zaanstreek rolde de ploeg waar het een week eerder nog zoveel moeite mee had met 7-0 op. Gaat AZ opnieuw uithalen in Europa? Unibet heeft een boosted odd voor je klaargezet van 2.75 voor wanneer de Alkmaarders er met de overwinning vandoor gaan en er minimaal drie goals in de wedstrijd vallen. Let op: boosted odds zijn alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. 

De belangrijke aanvalsleiders uit Enschede en Alkmaar

Eén van de redenen waarom het zo lekker loopt bij Twente, is dat het de selectie nagenoeg intact heeft gehouden. Het team kent elkaar door en door en dat is terug te zien op het veld. Eén man springt er met kop en schouders bovenuit: Ricky van Wolfswinkel. De spits die vorig seizoen werd verwelkomd in Enschede, blijft zijn doelpunten meepikken. Op Unibet staat een boosted odd van 4.25 voor een doelpunt van de aanvalsleider.

De man waar het om draait in de aanval van AZ is Vangelis Pavlidis. Bij de afwezigheid van Jesper Karlsson komt het voornamelijk aan op de vorm van de Griek, die al dit seizoen alweer vijf keer scoorde in zes wedstrijden. Wanneer je denkt dat de ploeg van Pascal Jansen wint en Pavlidis scoort, kan je de boosted odd van 3.25 spelen op Unibet.

Maximale winst voor de coëfficiëntenranglijst?

Mochten Twente en AZ allebei zegevieren, dan kan er wederom feest worden gevierd door het lopen van de zogeheten coëfficiëntenpolonaise. Nederland staat momenteel op een zesde plaats in het klassement, één plaats voor Portugal en één plaats achter Frankrijk. Voor twee overwinningen van de Nederlandse clubs staat een boosted odd waarbij je elf keer je inzet terugkrijgt!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!