Kökcü is gewild: 'Ik ken hem inderdaad, maar hij is speler van Feyenoord'

Kökcü is gewild: 'Ik ken hem inderdaad, maar hij is speler van Feyenoord'

17 augustus - 15:37 Laatste update: 16:35
50

Fiorentina-trainer Vincenzo Italiano heeft zich in de aanloop naar de eerste Conference League-ontmoeting met FC Twente uitgelaten over Orkun Kökcü. De middenvelder van Feyenoord zou in de lichte belangstelling staan van La Viola.

Italiano ontkent de interesse niet, maar wil er ook niet te veel woorden aan vuilmaken. "Ik ken hem inderdaad", bevestigt de Fiorentina-coach op een persconferentie. "Hij heeft kwaliteiten, maar is een speler van Feyenoord. Feyenoord heeft veel goede spelers. Daar laat ik het bij."

Fiorentina richt zich nu op het tweeluik met FC Twente: de winnaar gaat naar de groepsfase van de Conference League. Italiano: "We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om deze wedstrijd te spelen. We willen het goed doen. Ik eis concentratie en maximale aandacht."

Italiano is onder de indruk van Twente. "Twente is een heel lastige tegenstander, ze hebben al lang niet meer verloren, werken al een tijdje samen en hebben kwaliteitsspelers", aldus de Italiaan, die waarschijnlijk vijf basisspelers, waaronder topaankoop Luka Jovic, zal sparen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie