'Fiorentina laat oog vallen op Kökcü: Feyenoorder dient als alternatief'

'Fiorentina laat oog vallen op Kökcü: Feyenoorder dient als alternatief'

17 augustus - 07:08
24

Orkun Kökcü staat in de belangstelling van Fiorentina, meldt Gianluca di Marzio. Volgens de transferexpert is de 21-jarige middenvelder echter zeker niet de eerste optie in Florence.

Fiorentina hoopt Antonin Barak over te nemen van Hellas Verona. Mocht de 27-jarige Tsjech, een dertigvoudig international, niet haalbaar blijken, dan geldt de Albanees Nedim Bajrami van Empoli als tweede optie. Voor Bajrami werd al een ruil voorgesteld met Szymon Zurkowski.

Als het Fiorentina niet lukt om in de Serie A te winkelen, dan wordt de aandacht verlegd naar Kökcü, schrijft Di Marzio. De Turkse international speelde ondanks zijn jonge leeftijd al 130 wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij twintig keer scoorde. Daarnaast kwam hij al zestien keer uit voor Turkije. Wel moet La Viola vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Kökcü, die vorig jaar nog in beeld was bij AC Milan.

Het jeugdproduct ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip. Bovendien lijkt Feyenoord Fredrik Aursnes al te verkopen aan Benfica, waarmee trainer Arne Slot zijn voltallige middenveld van vorig seizoen zou verliezen. Kökcü liet de clubleiding onlangs weten dat hij open staat voor een langer verblijf, omdat hij onder de indruk is van de slagvaardigheid op de transfermarkt.

Fiorentina neemt het donderdag op tegen FC Twente in de play-offs van de Conference League. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie