'Manchester United biedt meer dan Real Madrid en maakt kans op Casemiro'

'Manchester United biedt meer dan Real Madrid en maakt kans op Casemiro'

17 augustus - 16:18
57

Manchester United is niet kansloos voor de komst van Casemiro. De Braziliaanse middenvelder van Real Madrid is bereid te luisteren naar het verhaal van Erik ten Hag en de zijnen, meldt Marca.

De komst van Adrien Rabiot (Juventus) is afgeketst, terwijl Frenkie de Jong (FC Barcelona) nog steeds onhaalbaar lijkt, waardoor United nu de mogelijkheden bestudeert om de dertigjarige Casemiro los te weken bij Real Madrid. De belangstelling uit Manchester, waar hij een stuk meer kan verdienen, is concreet, serieus én kansrijk, meldt Marca.

Casemiro heeft de deur vooralsnog niet gesloten en zou zijn management aan het werk hebben gezet om meer te weten te komen over Manchester United, dat een beroerde seizoenstart beleeft onder leiding van Ten Hag. Het ontbreken van Champions League-voetbal is een nadeel, omdat de Braziliaan als vijfvoudig winnaar op het grootste podium wil blijven acteren.

Volgens Marca gaat 'alles in de blender' en wordt binnenkort duidelijk waar de toekomst van Casemiro ligt. Hij kreeg de afgelopen maanden veel belletjes, maar Manchester United zou de meest aansprekende club met interesse zijn. Van Real, dat deze zomer tachtig miljoen euro neertelde voor mogelijke vervanger Aurélien Tchouaméni, hoeft hij niet weg.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie