'Trabzonspor meldt zich bij Ajax voor Ünüvar, maar er zijn kapers op de kust'

'Trabzonspor meldt zich bij Ajax voor Ünüvar, maar er zijn kapers op de kust'

17 augustus - 22:34 Laatste update: 23:41
138

Trabzonspor heeft zijn pijlen gericht op Naci Ünüvar, melden Turkse media. De regerend kampioen van Turkije wil de creatieve middenvelder van Ajax komend seizoen huren, maar kan rekenen op concurrentie.

Ajax zou naar verluidt een aantal eisen hebben neergelegd bij Trabzonspor. Zo moeten de Turken het salaris van Ünüvar van één miljoen euro overnemen, een huurvergoeding betalen en de Amsterdammers garanderen dat de technicus speeltijd krijgt in Turkije. 61saat meldt echter wel dat er kapers op de kust zijn. Zo zouden Besiktas, FC Twente, AZ en Anderlecht Ünüvar ook graag op huurbasis willen overnemen.

Volgens het lokale medium wil Trabzonspor spoedig een officiële stap zetten om de negentienjarige Ünüvar binnen te halen. Dinsdag werd al bekend dat de Turkse kampioen Stefano Denswil daarvoor heeft ingezet. De Nederlandse verdediger en tevens oud-Ajacied is goed bevriend met Ünüvar, die deze zomer zelfs bij hem op bezoek was in Trabzon. Eerder werd al duidelijk dat Ünüvar op huurbasis mag vertrekken van Ajax. Door de forse concurrentie is er weinig perspectief voor hem in het eerste elftal.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie