Benítez verdedigd: 'Ik weiger mee te gaan in teksten over keepersprobleem bij PSV'

Benítez verdedigd: 'Ik weiger mee te gaan in teksten over keepersprobleem bij PSV'

18 augustus - 06:44 Laatste update: 07:02
76

Ronald Waterreus ziet geen enkele aanleiding om te twijfelen aan PSV-doelman Walter Benítez, na diens fout tegen Rangers FC. De voormalig keeper vindt de Argentijn een uitstekende sluitpost.

Waterreus kwam in het verleden uit voor zowel PSV als Rangers. De oud-keeper houdt na de ketser van Benítez, waardoor de Eindhovenaren twee tegentreffers incasseerden en met een 2-2 huiswaarts keerden, het volste vertrouwen in hem. "Ja, hij maakt een fout. Die maken we allemaal wel een keer", zegt hij tegen De Telegraaf. "Ik weiger mee te gaan in teksten dat PSV weer een keepersprobleem zou hebben of zo. Ik heb die jongen nou een paar keer zien keepen en hij maakt een heel degelijke indruk en thuis tegen AS Monaco was hij echt geweldig."

"Als hij drie, vier van dit soort fouten maakt in korte tijd, dan wordt het een ander verhaal. Maar dat zal voorlopig niet aan de orde zijn", vervolgt Waterreus, die bijval krijgt van Michael Mols, voormalig Rangers-speler. De oud-spits hoopt dat de Schotten het klusje in Eindhoven kunnen klaren. "Ik geef ze ondanks het teleurstellende resultaat op Ibrox zeker nog een kans, maar als ik het in percentages moet uitdrukken, dan zeg ik dat de kans voor PSV om door te gaan 55 procent is en die voor Rangers 45 procent."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie