Vink kaart probleem op PSV-middenveld aan: 'Mis ik te veel bij Guti en Sangaré'

Vink kaart probleem op PSV-middenveld aan: 'Mis ik te veel bij Guti en Sangaré'

17 augustus - 10:20
57

Marciano Vink zag bij Rangers FC-PSV een probleempje op het middenveld van de Eindhovenaren. De analist zag weinig passes over lange afstand van PSV op Ibrox en dat komt het spel van de Brabanders niet ten goede. Vink behandelt ook de blunder van Walter Benítez.

Na het 2-2 gelijkspel vertelt Vink bij ESPN over de ontmoeting. "Ik hou er niet zo van als Veerman te ver voor de bal speelt. Ik mis zijn passes", stelt de oud-PSV'er. "Volgens mij had hij er eentje op Saibari, waar Veerman hem over veertig meter wegstuurt. Dat zijn de passes waardoor je een tegenstander pijn kan doen. Dat mis ik te veel bij Guti en Sangaré op die positie. Ik had een beetje de hoop dat Guti en Veerman naast elkaar zouden spelen, zodat Sangaré in een vrijere rol kon voetballen."

Hedwiges Maduro vermoedt dat Walter Benítez nog even wakker zal liggen van zijn blunder op Ibrox. "Maar goed dat die 2-2 nog valt, anders ben je al helemaal doodziek als keeper." Vink: "Tot nu toe was Benítez heel betrouwbaar. Ik zei al: dit wordt een zwabberbal. Net daarvoor had hij ook al een momentje dat hij de bal niet klem had, gelukkig kon hij dat nog herstellen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie