'Als ik Antony was, zou ik Ajax nu niet inruilen voor Manchester United'

'Als ik Antony was, zou ik Ajax nu niet inruilen voor Manchester United'

18 augustus - 10:33
160

Antony kan Ajax beter niet verruilen voor Manchester United, vindt Mario Been. De Braziliaanse aanvaller moet volgens de ESPN-analist wachten op een betere optie.

Manchester United is van plan een nieuw en gigantisch bod uit te brengen op Antony, meldde Sky Sports woensdagavond. Ajax zou een bedrag vragen dat richting de honderd miljoen euro gaat. Als de clubs eruit komen, dan moet Antony volgens Been alsnog niét de overstap maken.

"Zou Antony naar Manchester United willen? En kan Antony Manchester United naar een hoger niveau tillen?", vraagt Been zich hardop af bij Voetbalpraat. "Als ik hem was, zou ik niet naar Manchester United gaan. Hij is gebaat bij een sterke ploeg. Wie zegt mij, als hij nog een half jaar in Nederland laat zien hoe goed hij is, dat er niet een nog betere club komt?"

De laatste jaren is de stap van de Eredivisie naar de Premier League voor veel spelers te groot gebleken. Been: "Hier is het voor Antony het walhalla, hij kan doen wat hij wil. Ik denk dat Manchester United op dit moment niet geschikt is voor Antony."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie