'Kluivert bereikt persoonlijk akkoord, Roma eist verplichte optie tot koop'

'Kluivert bereikt persoonlijk akkoord, Roma eist verplichte optie tot koop'

18 augustus - 11:14
30

De overgang van Justin Kluivert naar Fulham bevindt zich in de afrondende fase. De constructie van de transfer vormt de laatste hindernis. AS Roma verlangt dat Fulham een verplichte optie tot koop bedingt. 

Kluivert heeft een persoonlijk akkoord met Fulham bereikt, melden The Evening Standard en Fabrizio Romano. De Engelse promovendus is het met Roma nog niet eens geworden over de structuur van de transfer. Roma wil dat Fulham Kluivert komende zomer verplicht voor omgerekend een slordige twaalf miljoen euro overneemt. The Cottagers onderhandelen nog over een lagere transfersom, of willen Kluivert huren zonder optie tot koop.

Naar verluidt wil Kluivert zelf alleen naar de Premier League. Om die reden heeft de buitenspeler een nieuw verblijf bij OGC Nice, evenals een huurperiode bij Olympique Marseille, afgewezen. De tweevoudig Oranje-international komt bij Roma niet voor in de plannen van José Mourinho en mag uitkijken naar een nieuw avontuur. Joshua Zirkzee was, net als Brighton & Hove Albion-spits Neal Maupay, in beeld bij Fulham. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie