'United meldt zich in Madrid met zeventig miljoen en heeft interessant aanbod'

'United meldt zich in Madrid met zeventig miljoen en heeft interessant aanbod'

18 augustus - 13:46
79

Manchester United gaat serieus werk maken van de komst van Casemiro. De middenvelder van Real Madrid kan in Engeland een van de grootverdieners worden, melden de BBC en The Athletic.

United gaat een bod van omgerekend 71 miljoen euro uitbrengen op Casemiro, klinkt het. Eerder werd al duidelijk dat Real bereid is mee te denken met de Braziliaan. De bal ligt dus bij Casemiro, die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot onmisbare schakel op het middenveld bij De Koninklijke. Volgens diverse media staat hij ervoor open om het verhaal van Erik ten Hag aan te horen. United is van plan Casemiro te overtuigen, door hem een van de best betaalde spelers van de club te maken.

Casemiro speelt sinds 2013 bij Real. Hij kwam tot dusver in 336 officiële wedstrijden in actie, waarin hij 31 keer scoorde. Bij United geldt de controleur als alternatief voor Frenkie de Jong en Adrien Rabiot. De Oranje-international wil bij FC Barcelona blijven, terwijl de salariseisen van Rabiot te gortig waren voor United. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie