PEC-aanwinst Medunjanin: 'Messi zat in de spelerstunnel op mij te wachten'

PEC-aanwinst Medunjanin: 'Messi zat in de spelerstunnel op mij te wachten'

18 augustus - 20:55
15

Haris Medunjanin valt niet alleen op met zijn goede traptechniek, maar ook met zijn fraaie outfits. De aanwinst van PEC Zwolle stond in zijn tijd in de Verenigde Staten bekend als stijlicoon.

Medunjanin liet zich regelmatig op de gevoelige plaat vastleggen. "In Amerika maken ze van alles een hype. Een show vinden ze wel mooi daar", reageert de Bosniër voor de camera van ESPN. Hij denkt niet dat er in Zwolle ook zoveel aandacht zal zijn voor zijn kledingkeuze. "Ik denk ook dat je hier pakken van de club hebt, dan kom je daar dus mee naar wedstrijden."

Medunjanin neemt wel de nodige mooie verhalen mee naar PEC. Zo was hij actief op het WK 2014, waar hij onder meer tegenover Lionel Messi stond. De zestigvoudig international ruilde na afloop van shirt met de Argentijnse ster. "Ik vroeg om zijn shirtje voor na de wedstrijd. Hij zei: geen probleem. Maar als zulke sterren dat zeggen, geven ze hem eigenlijk nooit. Toen wij nog een rondje liepen langs het veld zag ik hem niet meer en dacht ik dat hij het was vergeten. Maar hij zat in de tunnel op mij te wachten. Dat is wel mooi."

De creatieve linkspoot bemachtigde het shirt van Messi, maar de aanvaller wilde ook het shirt van Medunjanin. "Ik hoorde dat hij een grote collectie heeft met allemaal shirtjes. Hopelijk hang ik daar ergens tussen. Dat is mooi."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie