'Antony-bod doet PSV goed: Eindhovenaren vragen 'absolute hoofdprijs' voor Gakpo'

'Antony-bod doet PSV goed: Eindhovenaren vragen 'absolute hoofdprijs' voor Gakpo'

19 augustus - 08:58
377

Cody Gakpo is als alternatief voor Antony in beeld bij Manchester United. Een officieel bod is nog niet ingediend bij PSV, maar het Eindhovens Dagblad weet dat 'de absolute hoofdprijs' wordt gevraagd.

PSV gaat Gakpo sowieso niet voor de return tegen Rangers FC verkopen, klinkt het. Daarna is er ruimte om met geïnteresseerde partijen, waaronder United, in gesprek te gaan. Duidelijk wordt dat PSV de Eintovenaar alleen laten gaan, als het juiste bedrag op tafel komt. Naar verluidt neemt PSV geen genoegen met minder dan 45 tot vijftig miljoen euro, exclusief meerdere en forse bonussen.

Mocht Gakpo vertrekken, verbreekt hij het transferrecord. Die staat nu nog op naam van Hirving Lozano, die voor veertig miljoen euro naar SSC Napoli vertrok. Het ED schetst dat het uitlekken van het Antony-bod PSV goed kan doen. 'De Eindhovenaren willen niet uitstralen dat spelers goedkoop op te pikken zijn en willen de huid duur verkopen.' Daarbij staat Gakpo bij meerdere Engelse clubs op de radar, wat ertoe kan leiden dat clubs elkaar overbieden.

De eerste inzet van PSV blijft het behouden van Gakpo, die nog vastligt tot medio 2026. De aanvaller zou zelf wel oren hebben naar een transfer, mits hem het juiste perspectief wordt geboden. De situatie verandert mogelijk, wanneer PSV zich ten koste van Rangers kwalificeert voor de Champions League.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie