BILD: Excelsior wil verrassen met PSV-flop van Bayern München

BILD: Excelsior wil verrassen met PSV-flop van Bayern München

19 augustus - 10:16
21

De bij PSV mislukte Adrian Fein staat mogelijk voor een terugkeer naar Nederland. Excelsior hoopt hem op korte termijn over te nemen van Bayern München, meldt BILD.

Fein is volledig uit de gratie bij Bayern en mag niet eens meetrainen met de hoofdmacht, maar heeft een kleine twee weken voor de transferdeadline nog geen nieuwe club gevonden. Excelsior zou uitkomst kunnen bieden: de Eredivisie-promovendus is in gesprek met de 23-jarige middenvelder uit Duitsland.

Van een akkoord is nog geen sprake, omdat het salaris van Fein een probleem is. Hij verdient volgens BILD liefst twee miljoen euro per jaar. Nergens kan Fein zoveel geld krijgen en dat verklaart ook waarom hij nog steeds bij Bayern München zit. Fein speelde in het seizoen 2020/2021 op huurbasis bij PSV, maar de Eindhovense club deed amper een beroep op hem en besloot de optie tot koop niet te lichten.

Bayern haalde deze zomer Matthijs de Ligt, Sadio Mané, Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui en verkocht ook al voor bijna honderd miljoen euro. Naast Fein mogen Joshua Zirkzee, Bouna Sarr en Gabriël Vidovic nog uitkijken naar een nieuwe club. Excelsior versterkte zich met Reda Kharchouch, Yassin Ayoub, Nathan Markelo en Jacky Donkor.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie