'Mbappé die Messi duwt… Ik heb nog nooit in mijn leven een groter ego gezien'

'Mbappé die Messi duwt… Ik heb nog nooit in mijn leven een groter ego gezien'

19 augustus - 10:44 Laatste update: 11:03
79

Kylian Mbappé wordt gezien als één van de beste voetballers ter wereld, maar zijn opmerkelijke gedrag bij Paris Saint-Germain roept veel vragen op. Wayne Rooney vindt dat de 23-jarige Fransman een toontje lager moet zingen.

Tijdens de 5-2 zege op Montpellier werd duidelijk dat Mbappé niet lekker in zijn vel zit. Hij miste een penalty, was aan het bakkeleien met Neymar, leek Lionel Messi een duwtje te geven en maakte veel misbaar toen hij de bal niet kreeg bij een counter. Het zorgt voor een hoop speculaties over de relatie tussen Mbappé en zijn medespelers. Een lesje in nederigheid zou niet verkeerd zijn, vindt Rooney.

Met name het duwtje tegen Messi, waarvan de beelden viral gingen, stuit Rooney tegen de borst. "Een 23-jarige die Messi duwt… Ik heb nog nooit in mijn leven een groter ego gezien", heeft de topscorer aller tijden van Manchester United en Engeland, tegenwoordig trainer van DC United, laten optekenen door Depar Sports. "Iemand moet Mbappé eraan herinneren dat Messi op zijn 23ste al vier keer de Ballon d'Or had gewonnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en YouTube!

Plaats een reactie