Madrid treft Celta de Vigo: hoge odds voor Benzema-goal bij bookmaker Unibet!

Madrid treft Celta de Vigo: hoge odds voor Benzema-goal bij bookmaker Unibet!

20-08-2022 13:30

Real Madrid gaat zaterdagavond op bezoek bij Celta de Vigo en doet dat zonder Casemiro, die vrijdag officieel naar Manchester United vertrok. Bookmaker Unibet heeft fraaie odds klaarstaan voor dit affiche, waaronder een aantrekkelijke odd voor een treffer van Vinícius Junior! 

Alaba meteen belangrijk bij De Koninklijke

Real Madrid begon de seizoensouverture op bezoek bij Almeria en de ploeg van Carlo Ancelotti sneed zichzelf bijna in de vingers. Ondanks 29 schoten, waarvan vijftien op doel, bracht een vrije trap van David Alaba een kwartier voor tijd de beslissing in een krappe 1-2 overwinning. De regerend landskampioen zal deze keer het duel zo snel mogelijk op slot willen gooien om een dergelijke situatie te voorkomen. Een overwinning van Real Madrid krijgt een odd van 1.68, terwijl Celta een odd van 5.00 kent voor een driepunter. Nog geen account bij Unibet? Registreer je nu en krijg €40 aan Free Bets na je eerste inzet!

Met Casemiro uit het beeld is Real een belangrijke balafpakker kwijtgeraakt, maar voorin beschikt de Madrileense club nog altijd over twee wereldsterren in de vorm van Karim Benzema en Vinícius Junior. De Fransman en Braziliaan vinden elkaar moeiteloos en hadden het afgelopen seizoen een groot aandeel in de Champions League-winst. Voor een treffer van Benzema staat een odd van 1.83, terwijl de Braziliaan een odd van 2.70 krijgt. 

Het is aan Luka Modric om het middenveld, zoals de Kroaat al jaren doet, op sleeptouw te nemen. Geeft de WK-finalist van 2018 een assist? Daar staat een odd van 6.00 op. Een doelpunt van de middenvelder levert zelfs een odd van 6.75 op. Wint Madrid op bezoek bij Celta met 0-2? Met een odd van 8.50 pak je dan ruim acht keer je inleg terug!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.