Strand Larsen: "Ik wil niet dat er als een hondje met mij gespeeld wordt"

21 augustus 2022 om 17:04
Laatste update: 21 augustus 2022 om 17:06

Jörgen Strand Larsen hoopt nog steeds met heel zijn hart dat FC Groningen groen licht geeft voor een transfer. 'Grote clubs' zijn in de markt, vertelt de Noorse spits.

Strand Larsen staat in de belangstelling van Middlesbrough en Salernitana, die ruim tien miljoen euro willen betalen. Groningen houdt echter alles tegen. Vorige week zei hij respect te missen en ook na de zege op Go Ahead Eagles (1-0) deelt hij zijn frustratie over de gang van zaken.

"Grote clubs zijn voor mij om tafel gekomen afgelopen week, dat is nu wat afgezwakt", zegt Strand Larsen voor de camera van RTV Noord. "Deze clubs proberen respectvol te zijn naar Groningen, maar horen onbehoorlijke prijzen. Het is wat arrogant."

Liever klaagt de 22-jarige Noor niet publiekelijk. "Ik wil niet huilen voor de camera. Ik sta hier onder contract en wil hard blijven werken, maar ik moet wel m'n gevoel uiten. Als ik uiteindelijk niet weg kan, ben ik ook heel blij om hier te mogen zijn."

Strand Larsen besluit: "Ik ben niet boos op de club, maar het gaat hier wel om mijn carrière. Het mag respectvoller, ik wil niet dat er als een hondje met mij gespeeld wordt."