'Nainggolan kan Van Bommel op de valreep nog slecht nieuws bezorgen'

'Nainggolan kan Van Bommel op de valreep nog slecht nieuws bezorgen'

22-08-2022 19:13 Laatste update: 19:36
19

Radja Nainggolan wil AS Roma uit de brand helpen na de blessure van Georginio Wijnaldum, meldt La Repubblica. De Belg speelt op dit moment nog voor het Royal Antwerp van trainer Mark van Bommel, maar zou zijn loopbaan graag afsluiten in Rome.

Nainggolan zou voor de wedstrijd van AS Roma tegen Cremonese van maandagavond, zijn hulp aan hebben geboden bij trainer José Mourinho. Nu Wijnaldum met een gebroken scheenbeen lang aan de kant staat wil de Belgische middenvelder zijn oude club uit de brand helpen. De clubleiding van AS Roma zal na de wedstrijd gaan kijken wat de mogelijkheden zijn rondom de overgang en ze gaan polsen bij Mourinho of hij deze transfer wel ziet zitten.

Tussen 2014 en 2018 speelde Nainggolan al eerder voor AS Roma. In totaal speelde de Belg 203 wedstrijden voor de club uit de Italiaanse hoofdstad, hierin maakte hij 33 doelpunten. Na avonturen bij Internazionale en Cagliari kwam Nainggolan in 2021 terecht bij Royal Antwerp. Onder trainer Van Bommel is hij nu basisspeler, maar de belangrijke pion op het middenveld zou dus graag terugkeren naar Italië.

Wijnaldum raakte onlangs erg ernstig geblesseerd op de training en het lijkt erop dat hij lange tijd niet in actie kan komen. De Nederlander had pas net zijn debuut gemaakt en mede daarom steken zijn teamgenoten hem een hart onder de riem. In een shirt dat aan hem is gewijd lopen de spelers maandagavond warm voor de wedstrijd tegen Cremonese.