'Antony-opvolger' biedt zich aan bij Schreuder: 'Stiekem hoop ik dat hij vertrekt'

'Antony-opvolger' biedt zich aan bij Schreuder: 'Stiekem hoop ik dat hij vertrekt'

23-08-2022 12:06
128

Als het aan Sontje Hansen ligt, hoeft Ajax niet op zoek te gaan naar een opvolger van Antony. Stiekem hoopt hij op een kans van trainer Alfred Schreuder.

Hansen was maandagavond de grote uitblinker bij Jong Ajax, dat De Graafschap vermorzelde (5-1), en gaf met twee goals een duidelijk signaal af. De timing kan niet beter: Antony lijkt op weg naar Manchester United en Ajax moet zijn lucratieve vertrek zien op te vangen. "Ik ben ook een rechtsbuiten", stelt Hansen zichzelf kandidaat bij ESPN.

"Als ik hoor dat Antony misschien weggaat, moet ik harder werken", vervolgt de twintigjarige aanvaller, die bijna drie jaar geleden al debuteerde in Ajax 1. "Ik moet trouwens geen rare dingen zeggen, want ik moet sowieso hard werken. Maar nu moet ik net wat extra gas gaan geven. Dat heb ik gedaan."

Hansen verwacht dat Ajax hem niet over het hoofd ziet als Antony vertrekt. "Ze weten hier wel dat ik goed kan voetballen. Maar ik mis nog rendement. Gelukkig heb ik laten zien dat het erin zit. Antony is nog niet vertrokken, maar stiekem hoop ik wel dat het gaat gebeuren. Als hij blijft, is hij natuurlijk een fantastische speler voor Ajax."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s