'Heel grote Engelse club' voor Álvarez bekend: 'Ajax wil niet onderhandelen'

'Heel grote Engelse club' voor Álvarez bekend: 'Ajax wil niet onderhandelen'

23-08-2022 12:40
133

De Engelse club met belangstelling voor Edson Álvarez is Newcastle United. Dat meldt The Telegraph. De steenrijke Magpies hebben bij Ajax geïnformeerd.

Newcastle United deed 'in de laatste dagen' navraag over de beschikbaarheid van Álvarez. Het is geen geheim dat Ajax hem absoluut niet wil verkopen. Volgens The Telegraph ligt de vraagprijs op dit moment een stuk hoger dan Newcastle bereid is te betalen.

Wedden

Meer odds

Een mogelijke overstap van Álvarez naar de Premier League is dan ook ver weg. De Telegraaf onthulde vorige week al dat 'een hele grote club uit Engeland' zich had gemeld voor Álvarez. "Er zou indicatie gegeven zijn dat ze tientallen miljoenen voor hem overhebben", zei Ajax-watcher Mike Verweij. "Ajax zou hebben gezegd dat het pas na het WK bespreekbaar is."

João Pedro
Newcastle United, dat het seizoen is begonnen met vijf punten uit drie wedstrijden, is nu druk bezig met de komst van João Pedro. De Braziliaanse aanvaller van Watford (20) moet een slordige 34 miljoen euro kosten. Op St. James' Park ligt een zesjarig contract klaar.