'Aanvaller volgt Ziyech richting Chelsea-uitgang: Leverkusen slaat toe'

'Aanvaller volgt Ziyech richting Chelsea-uitgang: Leverkusen slaat toe'

24-08-2022 12:08
20

Callum Hudson-Odoi gaat zijn geluk beproeven in de Bundesliga. De 21-jarige aanvaller staat op het punt om de overstap te maken van Chelsea naar Bayer Leverkusen, meldt Sky Sports.

Hudson-Odoi heeft nog een tweejarig contract op Stamford Bridge, maar onder manager Thomas Tuchel komt hij slechts mondjesmaat in actie. Volgens Sky Sports maakt hij op huurbasis de overstap naar Leverkusen. De drievoudig Engels international hoopt bij de Bundesliga-club weer veel te gaan spelen. Of er ook sprake is van een optie tot koop, is niet duidelijk.

Wedden

Meer odds

Leverkusen is op zoek naar versterkingen na de slechte competitiestart. Die Werkself verloor zijn eerste drie wedstrijden tegen Borussia Dortmund, FC Augsburg en Hoffenheim. De komst van een extra aanvaller is bovendien geen overbodige luxe nu Karim Bellarabi voorlopig is uitgeschakeld met een meniscusblessure.

Met zijn tijdelijke overstap treedt Hudson-Odoi in de voetsporen van spelers als Jadon Sancho en Jude Bellingham (beiden Borussia Dortmund), die ook voor Duitsland kozen in de zoektocht naar speeltijd.

Naast Hudson-Odoi lijkt onder meer ook Hakim Ziyech spoedig te kunnen vertrekken. De spelmaker staat in de belangstelling van Ajax en Tottenham Hotspur.