'Italiaanse club zet na eerdere samenwerking in op hereniging met Strootman'

'Italiaanse club zet na eerdere samenwerking in op hereniging met Strootman'

24-08-2022 15:38 Laatste update: 16:00
36

Kevin Strootman kan terugkeren bij zijn oude club Genoa, meldt Gianluca Di Marzio. De Nederlandse middenvelder wil erg graag weg bij zijn huidige club Olympique Marseille en de Italianen zien in Strootman de ideale speler om ze terug te loodsen naar de Serie A.

Strootman kreeg eerder al aanbiedingen van een aantal Spaanse clubs en begin deze zomer ketste een transfer naar Hellas Verona af. De oud-middenvelder van Sparta, FC Utrecht en PSV heeft nog een contract tot medio 2023 in Marseille, waar hij inmiddels zo goed als overbodig is geworden. Strootman zelf zou erg graag terug naar Genoa willen, de club waar hij in 2021 ook al achttien wedstrijden speelde.

Een andere reden dat Strootman erg graag wil vertrekken uit Marseille is de bedreigingen die hij kreeg vanuit de supporters van de Franse club. De 46-voudig international van Oranje drukt met een salaris van 500.000 euro per maand aardig op de begroting en daarom zien de club en de supporters heb liever vertrekken. Via Instagram waren er zelfs een aantal aanhangers van de club die Strootman ernstig bedreigden met wat er zou gebeuren mocht hij niet vertrekken. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie