Slot laat Feyenoord in Europees ritme komen en speelt gelijk in besloten oefenduel

Slot laat Feyenoord in Europees ritme komen en speelt gelijk in besloten oefenduel

24-08-2022 15:17 Laatste update: 15:25
71

Feyenoord heeft woensdag met 0-0 gelijk gespeeld in een besloten oefenwedstrijd tegen Willem II. Lichtpuntje was het debuut van zomeraanwinsten Dávid Hancko en Marcos Lopez.

Naast de twee verdedigende aanwinsten, maakte ook doelman Timon Wellenreuther zijn debuut voor de Rotterdammers tegen Willem II. Bijlow keepte de eerste helft en de Duitse doelman de tweede. Dit duel is onderdeel van een reeks van oefenwedstrijden die doordeweeks afgewerkt gaan worden. Deze wedstrijden heeft Arne Slot ingepland, zodat Feyenoord in het Europese ritme kan komen van doordeweeks spelen.

Hancko liet zien dat hij weinig aanpassingstijd nodig heeft en klaar is om zijn eerste officiële minuten voor Feyenoord te maken. De kopsterke centrumverdediger liet een goede indruk achter en speelde een sterke 45 minuten. Ook Wellenreuther viel op met een aantal goede reddingen in de tweede helft.

Ook Mats Wieffer, net terug van een enkelblessure, kreeg ook nog speelminuten. Gernot Trauner bleef als een van de weinige spelers de gehele wedstrijd op de tribune. Hij werkte een trainingsprogramma binnen af en werd naar verluidt gespaard.