Feyenoord laat oog vallen op 'echt, écht heel goede speler': 'Onderschat dit niet'

Feyenoord laat oog vallen op 'echt, écht heel goede speler': 'Onderschat dit niet'

24-08-2022 16:56 Laatste update: 17:01
106

Feyenoord heeft het oog laten vallen op Florian Grillitsch, een transfervrije middenvelder uit Oostenrijk mét hoge salariseisen. In de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast wordt de mogelijk vijftiende (!) versterking van de Rotterdammers besproken.

Grillitsch is een bekende naam in Duitsland, waar hij namens Werder Bremen en met name Hoffenheim indruk maakte. "Echt, écht een heel goede voetballer", reageert Ruben Winkels. "Onderschat het niet, dit is gewoon Europese subtop. Grillitsch is een slimme, tactische speler, die wel een beetje lijkt op Fredrik Aursnes. Als ze hem kunnen krijgen, doet Feyenoord echt heel goede zaken."

Wedden

Meer odds

Lars Teunissen wijst erop dat de onderhandelingen met Fiorentina, Brighton & Hove Albion, Galatasaray, AC Milan én AS Roma zijn afgeketst op de eisen van Grillitsch, die een jaarsalaris van 3 à 4,5 miljoen euro zou vragen. Dennie van Laar hoopt dat de Oostenrijker wat gaat inbinden: "Het is een ongelooflijke klasbak en als hij overtuigd kan worden, slaat Feyenoord een grote slag."

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal!

Beluister de hele aflevering ook hier via Spotify!