'Juventus bereikt akkoord met Milik, Italianen bedingen koopoptie in huurdeal'

'Juventus bereikt akkoord met Milik, Italianen bedingen koopoptie in huurdeal'

25-08-2022 11:13 Laatste update: 11:55
15

Juventus heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Arkadiusz Milik. De Poolse spits komt op huurbasis over van Olympique Marseille en daarbij heeft de Italiaanse topclub een kooptie bedongen. 

De voormalig spits van Ajax was niet meer nodig in Marseille en keert terug naar Italië, waar de speler eerder al indruk maakte bij SSC Napoli. Milik treft onder meer Dusan Vlahovic als concurrent bij De Oude Dame. Memphis Depay onderhandelde ook enige tijd met de Turijnse club, maar de gesprekken zijn vastgelopen en Juve lijkt nu definitief te hebben doorgeschakeld. 

Wedden

Meer odds

Volgens RMC Sport krijgt Olympique Marseille een huurvergoeding van één miljoen euro van Juventus en kan Milik daarna worden overgenomen voor zeven miljoen euro. De spits wil met het oog op het WK meer speeltijd en zal binnenkort worden gepresenteerd. Het vertrek van Milik betekent niet dat Olympique Marseille een opvolger zal zoeken. Cristiano Ronaldo werd enige tijd in verband gebracht met een overstap naar de Franse club, maar dat werd snel de kop ingedrukt.