Letsch grijpt hard in bij Vitesse: drie spelers naar de bank verwezen

Letsch grijpt hard in bij Vitesse: drie spelers naar de bank verwezen

26-08-2022 18:08 Laatste update: 18:09
69

Na de dramatische seizoensstart van Vitesse is Thomas Letsch genoodzaakt om in te grijpen. Million Manhoef, Toni Domgjoni en Nikolai Baden Frederiksen hoeven niet meer op een basisplaats te rekenen zaterdag tegen RKC Waalwijk.

De drie spelers lijken afgaand op de trainingen het kind van de rekening te worden in Arnhem. Zaterdag speelt Vitesse weer, dan komt in de eigen Gelredome RKC Waalwijk op bezoek. "Met RKC wacht ons een zware klus", vertelt Letsch tegenover de Gelderlander. "Zeker gezien onze zwakke start en het feit dat ze ons daar goed kennen. We moeten nu bewijzen dat de laatste wedstrijd tegen Heerenveen niet de maatstaf is."

Wedden

Meer odds

"We hebben drie wedstrijden achter elkaar verloren dus ik moet iets gaan doen", vertelt de Duitse oefenmeester. "Ik wil nu een reactie zien van deze jongens. Intensiteit en een eenheid als groep, dat wil ik zien. Die dingen zijn de eerste voorwaarden om resultaat te kunnen boeken."

De eerste drie wedstrijden van Vitesse tegen Feyenoord (5-2), Excelsior (3-1) en Heerenveen (4-0) gingen allemaal verloren. Door deze afgrijselijke start bevinden de Arnhemmers zich op dit moment op de laatste plaats in de Eredivisie.